Pauzes

In de groepen 3 t/m 8 is er om 9.50 uur of om 10.05 uur tijd om te eten en drinken. De leerkracht leest voor en bespreekt de pauze.

Van 10.00 uur tot 10.15 uur gaan alle kinderen naar buiten om een frisse neus te halen en te spelen. Er zijn meerdere leerkrachten die het spel begeleiden en toezicht houden.

Om 11.50 uur lunchen de kinderen samen met de leerkracht in de klas. Tijdens het eten wordt er voorgelezen en de pauze wordt voorbesproken. Van 12.00 uur tot 12.30 gaan de kinderen naar buiten en zijn de leerkrachten aanwezig voor begeleiding en toezicht. Bij toerbeurt gaan de leerlingen van de midden- of bovenbouw onder begeleiding naar het Mheenpark dat direct aan de school grenst.

De kinderen van de kleutergroep spelen op andere momenten op het onderbouwplein. Zo hebben zij het plein en het speelgoed voor zich alleen. Zo is er voor onze jongste leerlingen in groep 1/2 veiligheid en extra structuur. Er wordt in de klas rond 10.00 uur en 12.00 uur samen met de leerkracht en onderwijsassistent tijdens het voorlezen gezamenlijk gegeten.