Sport van de maand

Sport van de maand biedt een kind elke maand diverse sportieve activiteiten waar het kind aan mee kan doen. U krijgt een boekje waarin het complete aanbod en alle sportevenementen die in Apeldoorn georganiseerd worden te vinden zijn.

Hoe werkt Sport van de maand?

Op www.sportvandemaand.nl vindt u alle informatie en ook het overzicht van alle sporten. Om uw kind aan te melden voor Sport van de maand dient u zich eerst te registreren op deze website. Als u een account heeft aangemaakt kan u uw kind(eren) toevoegen en vervolgens aanmelden bij (meerdere) activiteiten van Sport van de maand.

Om deel te nemen aan de sporten van Sport van de maand wordt er jaarlijks een bijdrage van €2,50 per kind gevraagd. Bij de eerste keer aanmelden wordt u verzocht om een betaling voor uw kind(eren) die u heeft opgegeven in uw account te voldoen. Voegt u later in het jaar nog een kind toe, dan betaalt u ook voor dit kind €2,50. Een kind sport dus voor €2,50 van september tot en met juni bij zoveel mogelijk activiteiten van Sport van de maand als hij/zij graag wil.

Alle leerlingen in de groepen 4 tot en met 8 krijgen een boekje Sport van de Maand met middenin een handige kalender.

Delen via