Voorleeswedstrijd

woensdag 30 maart 2016

Vandaag was op De Boemerang de finale van onze inmiddels wereldberoemde voorleeswedstrijd.

Alle klassekampioenen (op Mert na, helaas: hij was ziek) én de kampioen van verleden jaar, Iris, kwamen vrolijk naar het leeslokaal. Onze drie finalisten gingen hun voorleeskunsten vertonen voor een heuse jury, die bestond uit Iris, meester Jelle en meester Ely, juf Caroline en juf Marjan. Juf Marijke en juf Tineke kwamen gezellig luisteren en juf Marlies praatte alles aan elkaar.
En wat is er weer geweldig goed voorgelezen…. Het is echt een feest om bij te wonen. Alle drie de finalisten, Gilia, Priscilla en Samantha, deden het fantastisch: ieder op haar eigen manier zo top! Aan de jury de zeer, zeer lastige beslissing één winnares aan te wijzen. En oei, wat duurde dat lang…… Het was ongetwijfeld heel moeilijk, maar uiteindelijk kwam het verlossende woord: Gilia en Priscilla deelden een glansrijke tweede plaats en Samantha mag zich een jaar lang voorleeskampioen van De Boemerang noemen.

Dames, alledrie heel erg bedankt voor jullie geweldige bijdrage!!
Samantha en juf Marlies mogen de stad in: samen een prachtig boek uitzoeken nbij de boekhandel. Gefeliciteerd, Samantha!

 

Delen via