Groep 7A

donderdag 15 mei 2014

Toch wel onverwacht bereikte ons in de vakantie het bericht dat de vader van Joey is overleden.
Op 13 mei zijn juf Anja, juf Nienke en juf Ingrid, Demko en Yort naar de crematie geweest om daar onze steun te betuigen en vooral om er te zijn voor Joey . We hopen dat het geholpen heeft om Joey een klein steuntje in de rug te geven op deze moeilijke dag. Heel fijn ook dat Demko en Yort mee wilden om hun vriend te steunen in deze moeilijke momenten. Wij wensen, Joey, zijn zusje en zijn moeder heel veel sterkte.

Ik weet even geen bruggetje, maar moet wel door met andere informatie al voelt dat nu even raar. Want we gaan nu over naar het verkeersexamen wat donderdag 16 mei plaats zal vinden. Iedereen heeft de route en we hopen dat het weer ons gunstig gestemd is. Dan zit het tweede gedeelte van het examen er op en kunnen we de balans op maken en hopen dat iedereen het gehaald heeft.

Leuk nieuws is dat we er een nieuwe leerling bij hebben in de groep. Luca is sinds maandag in onze klas en hij heeft heel veel zin om mee te gaan op hapskamp en hij houdt van geschiedenis ! Wij hopen dat Luca het erg naar zijn zin gaat krijgen bij ons en hij boft dat we net met een geschiedenis thema bezig zijn. In de klas zijn we druk bezig met de voorbereidingen van het kamp en onze stage juf Romke leert de klas over het meisje van Yde, die in die tijd geleefd heeft. En we moeten onze kleding natuurlijk zelf maken, daar wordt hard op gezwoegd, maar ook heel leuk.

Buiten groeit en bloeit alles nu en ook ons kleine schooltuintje heeft de meivakantie goed doorstaan met extra hulp van Demko. Wat is alles enorm gegroeid in die twee weken. Zou het dan toch gaan lukken om voor de zomervakantie een maaltijd in elkaar te draaien met groente uit eigen tuin? We zijn nu al heel trots op de klas met wat ze helemaal zelf bereikt hebben.

Vriendelijke groeten, juf Nienke en juf Ingrid

 

groente

Delen via