Serious Request!!

maandag 30 oktober 2017

Beste ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van De Boemerang,
Zoals u waarschijnlijk allemaal al wel heeft gehoord, staat het glazenhuis van maandag 18 tot zondag 24 december dit jaar op het Marktplein in Apeldoorn. Dit is natuurlijk een unieke situatie en daarom laten wij dit als school niet zomaar stilletjes voorbijgaan!
De opbrengst van 3FM Serious Request in Apeldoorn gaat dit jaar naar kinderen die door een ramp of conflict hun ouders, broers of zussen kwijt zijn.
Wij willen als school ook graag ons steentje bijdragen. Daarom is er vanaf maandag 30 oktober een inzamelruimte in de school gemaakt waar lege statiegeldflessen ingezameld kunnen worden. Wij vragen alle kinderen zoveel mogelijk flessen in te leveren om samen een mooi bedrag bij elkaar te sparen.
Ook wordt er een sponsorloop georganiseerd waarbij geld ingezameld gaat worden. Informatie hierover volgt nog. Al het geld wat we in totaal ophalen zal in de week van 18 december door een aantal leerlingen van onze school aangeboden worden aan de Dj’s in het glazen huis.
Wilt u samen met uw kind zoveel mogelijk lege statiegeldflessen sparen en deze mee naar school nemen? Dan hopen we een heel groot bedrag op te gaan halen!

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking.

We zijn benieuwd wanneer deze ruimte helemaal vol ligt met lege flessen:

 

 

Delen via