Eind groep 5 (quiz)

woensdag 8 juli 2020

Eind groep 5 (quiz)

Het schooljaar zit er bijna op. Voor groep 5 was het ook een bijzonder (half) jaar! Na de kerstvakantie begonnen wij samen in een nieuwe groep. Toen we net een beetje aan elkaar en groep 5 gewend waren kwamen we vanwege de corona maatregelen allemaal thuis te zitten. Er moest opeens vanuit huis gewerkt worden! Wat was het fantastisch om te zien hoe jullie, samen met jullie kinderen, dit allemaal opgepakt hebben in deze periode!
Gelukkig mochten de kinderen 11 mei weer terug naar school. We hebben het schooljaar hierdoor toch fijn samen af kunnen sluiten.

Vandaag hebben wij dé ‘eind groep 5 quiz’ gespeeld. Een quiz met allemaal vragen over het afgelopen half jaar. De quiz ging over de verschillende thema’s, de corona periode en over onszelf! Samen hadden we afgesproken dat als we 300 punten zouden halen juf vrijdag gaat trakteren. Wat wisten ze allemaal veel over groep 5! En wat leuk om te zien dat ze elkaar (en zichzelf!) zo goed kennen. Samen hebben de kinderen van groep 5 maar liefst 339 punten gehaald. Tijd voor een traktatie dus!

Delen via