Groep 3/4

donderdag 29 oktober 2015

Vinden jullie ook dat de tijd voorbij vliegt ? Het is alweer bijna november en over ruim 2 weken komt de Sint alweer aan! Op de Boemerang verwelkomen we hem op woensdag 25 november in de onderbouw, spannende tijden.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt in groep ¾. De kinderen van groep 3 hebben maar liefst 11 letters geleerd en lezen al ineen van de leesboekjes van onze prachtige nieuwe leesmethode, die voor de juffen ook een feest is om mee te werken !

De kinderen uit groep 4 krijgen te maken met lastige klankgroepen als –ng/-nk en zelfs HOOFDletters, ze doen het geweldig ! Verder gaan deze kinderen elke week naar juf Angel van de andere groep 4, waar ze meedoen met taal-en spellinglessen, jullie zien, we zitten niet stil!

Ook wordt er door beide groepen flink gerekend, groep 3 ploetert met die lastige splitssommen, groep 4 worstelt met de grote getallen tot 100 !

De herfsttafel wordt dagelijks ververst door leerlingen die het liefst elk blaadje mee naar binnen nemen en spelen doen we ook elke dag na al het harde werken nog.   Aan het eind van deze week nemen we afscheid van juf Nike, de kinderen hebben een heel fijne tijd met haar gehad en zullen haar zeker missen. Op donderdag en vrijdagochtend verwelkomen we dan juf Lidewei, ook al lange tijd bekend op de Boemerang !

Tot slot willen we nog een oproep doen :

Welke ouders willen de sinterklaasboodschappen (drinken, strooigoed e.d) voor ons doen en meehelpen met andere Sint activiteiten ???

Hartelijke groeten,

De juffen

herfstbladeren

Delen via