Basketbaltoernooi

vrijdag 6 maart 2020

Na een korte voorbereiding gingen de jongens van de Boemerang afgelopen woensdag vol goede moed naar het basketbaltoernooi, georganiseerd door WSV en Accres.
De coach, meester Ely, dacht alles rustig aan te kunnen doen maar we werden al snel uit de kleedkamer gehaald door de organisatie, want we moesten gelijk spelen.
De eerste wedstrijd was spannend en de scores bleven uit. Maar door goed samen te blijven spelen, kwam er een geniale pass waardoor er een leerling van ons alleen voor de basket kwam te staan. Hij hield zijn hoofd koel en scoorde en kort erna was de wedstrijd afgelopen. Eerste wedstrijd gewonnen.
De tweede wedstrijd was rommelig en best ruig. Dit kan komen omdat meester Ely moest fluiten. We bleven goed ons best doen en hebben met een doelpunt verschil gewonnen.
De derde wedstrijd was er gelijk achter aan. We waren er in het begin nog niet helemaal bij en stonden gelijk achter. Ons team liet de koppies niet hangen en bleef goed samenspelen. Iedereen speelde goed mee en gunde elkaar de bal. Hierdoor vielen alle ballen op doel erin en hebben we met vier punten verschil gewonnen.
En toen hadden we dus alle wedstrijden gewonnen!

Alle teams moesten naar de kantine en we zaten met elkaar gespannen aan tafel. De mensen van de organisatie hielden een praatje en gaven aan dat als er kinderen op basketbal wilden ze 3x mee konden trainen bij WSV basketbal. Dat vonden we wel leuk maar wij keken de hele tijd naar die bekers.
Toen de prijsuitreiking. De een na de andere beker werd uitgereikt, maar wij werden niet genoemd. Er stond nog één beker en er waren nog veel scholen. Het was heel spannend, maar uiteindelijk werden we naar voren geroepen en mocht onze teamcaptain de beker in ontvangst nemen. Echt geweldig!

De beker mag om toerbeurt met een speler mee naar huis. Het was een hele mooi prestatie die ze samen hebben neergezet.

Gefeliciteerd jongens.

Delen via