nieuwsbrief

basisschool Sbo de Boemerang

29 november 2018

Sint en Pieten bezoeken de Boemerang

Op 27 november hebben Sinterklaas en 2 Pieten de groepen 1 t/m 4 op de Boemerang een bezoekje gebracht. De ochtend begon heel spannend, wat zij zouden per helikopter aankomen. Meester Jelle had een heuse landingsplek geschilderd op het schoolplein. Maar helaas Sint vond het toch iets te gevaarlijk op het schoolplein en de helikopter is in het park geland. De Sint en 2 Pieten zijn toen te voet naar de Boemerang gelopen.
Daar zijn zij enthousiast onthaalt door juf Susan en alle kinderen en juffen en hebben zij allemaal samen de Sinterklaas samba gedanst. 

Het was weer een hele gezellige Sinterklaasdag met een cadeautje en pepernoten.

De leerlingen van de groepen 4/5 t/m 8 zijn op woensdag naar de voorstelling Arthur en het zwaard in de steen geweest in Orpheus.

Iedereen heeft weer volop genoten van deze voorstelling van het ASK.

Examen speel-o-theek medewerkers

Examen speel-o-theek medewerkers

Onder belangstelling van veel ouders hebben Anne, Galed, Marlissa, Elvira, Flore en Ravi examen gedaan voor speel-o-theek medewerker.
Ze deden het super goed en ze hebben allemaal hun diploma verdiend.

Zij gaan nu op de woensdag of vrijdagmiddag, als de speel-o-theek open is voor de groepen, bij toerbeurt als medewerker aan het werk.

Veel succes allemaal!!!!!

Toestemming beeldgebruik

volgens het protocol van Leerplein055 moet er ieder jaar opnieuw toestemming gevraagd worden aan ouders/verzorgers voor het plaatsen van foto’s op de website en de nieuwsbrief.

Uw kind heeft hiervoor een formulier meegekregen. Wij verzoeken u dit formulier ingevuld en ondertekend aan uw kind mee te gen, als u dat nog niet heeft gedaan. Zolang dit formulier met toestemming niet bij ons binnen is, mogen er geen foto’s waarop uw kind staat op de website of in de nieuwsbrief geplaatst worden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sbo de Boemerang is onderdeel van Leerplein055